Verkoophoek

Je kent het vast wel, je hebt nieuwe gymkleren gekocht voor je zoon/dochter. Je knippert met je ogen en het is alweer te klein. Zonde om het eigenlijk weg te gooien als het nog geschikt is voor een volgende ronde. Vandaar deze verkoophoek. 

Hierop kunnen jullie gymkleren op zetten die geschikt zijn voor nog een ronde. Je kunt een mail sturen naar kwiek hoogeveen met een foto van het kledingstuk, maat, vraagprijs, je naam en telefoonnummer waarop de koper je kan bereiken. Wij zetten het dan op deze website. 

Is het kledingstuk verkocht dan stuur je nog eenmaal een mail met dat het verkocht is zodat we je advertentie weer kunnen verwijderen. We bieden dit kosteloos aan. Kwiek is niet aansprakelijk voor alles omtrent de onderlinge verkopen, wij zetten alleen de advertenties op onze website. Als na 3 maanden het kledingstuk nog niet verkocht is dan zullen we automatisch je advertentie verwijderen. Mocht u het kledingstuk nog niet verkocht hebben en deze weer op deze site geplaats willen zien, dan kunt u altijd opnieuw een mail sturen.

Second life, safe the planet!

Advertenties verkoophoek