Kleutergym 

Kleutergym (leeftijd 4 t/m 6 jaar)


Bewegen, het is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Je geeft ze een mooie basis mee voor nu en voor hun latere leeftijd. Maar met 4 jaar is het voor kleuters ook een drukke leeftijd, ze gaan voor het eerst naar de basisschool, de kinderen krijgen vele nieuwe indrukken en o ja, dan komt er ook nog een sport bij hun drukke programma. Echter hebben veel kleuters wel een natuurlijke bewegingsdrang en vinden het leuk om te klimmen en klauteren. En dat is nou juist wat we aanbieden bij onze vereniging!

Gymvereniging Kwiek biedt kleutergym aan. Kleutergym is voor de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. 

De kleuters kunnen lekker bewegen, zitten in een groep met hun eigen leeftijdsgenootjes en krijgen op een speelse manier gymles. De les duurt 3 kwartier en wordt gegeven door een gymnastiek juf en een assistente zodat alle kinderen de juiste begeleiding kunnen krijgen. 

Naar aanleiding van het aantal kinderen in de groep(en), hoe oud uw kind is en hoe vaardig hij/zij is op het gebied van bewegen kijken we wanneer uw kind door gaat stromen naar de volgende gymgroep. Deze lessen vinden plaats op de maandag of donderdag (zie lesrooster voor de juiste tijd en plaats).

Is uw kleuter 4 jaar en vindt hij/zij het leuk om lekker te bewegen? Dan is uw kleuter van harte welkom om bij ons een proefles te volgen en te kijken of gym wat voor hem/haar is. 

Voor de kosten zie  contributie