Toestelfinales Noord 3e divisie

Op zondag 4 juni turnde Tamara Bisschop (senior C) de laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Het was de toestelfinale van Noord-Nederland. Turnsters uit de 1e, 2e en 3e divisie konden zich hiervoor inschrijven. Tamara reisde af naar Groningen, samen met trainer Johan de Lange en turnmaatje Deirdre Smit.

Op deze mooie zonnige middag begon ze haar wedstrijd op vloer. De afgelopen periode heeft ze hard getraind om haar streksalto met 1/2 draai stabiel te krijgen. Omdat ze deze moeilijke sprong nu in de laatste serie kon turnen, werd de uitgangswaarde nog iets verhoogd. Tamara turnde een nette en mooie vloeroefening, wat resulteerde in een 5e plaats met maar 0.166 verschil met het podium! Een zeer knappe prestatie, aangezien er 20 turnsters meededen. Van Drenthe werd Tamara met een 11,067 zelfs 1e op vloer!

Brug ging de laatste tijd op training ook al wat minder goed en dat was helaas ook te zien op de wedstrijd. Op brug behaalde ze daarom ook een 12e plaats.

Op balk lagen alle kansen nog open. Maar helaas lukte het niet om erop te blijven en viel Tamara met de pirouette en werd de combinatie boogje-radslag niet geteld. Mede hierdoor was de mogelijkheid tot een hoge klassering verkeken en werd ze 11e op dit toestel.

Het was een leuke wedstrijd om het officiële wedstrijdseizoen af te sluiten.
Als afsluiting van het seizoen turnt Tamara nog op 2 juli tijdens de onderlinge wedstrijd van Kwiek. Bij deze wedstrijd zal in teams worden geturnd.