2e Individuele landelijke kwalificatie senior C

Terwijl Deirdre, Ilse en Jasmijn hun laatste toestel aan het turnen waren in Nieuwehorne, begon Tamara (senior C) aan haar 2e kwalificatie in Vianen!

Tamara begon op brug en liet hier nette oefening zien! helaas is de opzwaai niet geteld, maar de oefening werd toch met een 9.60 beloond, het hoogste cijfer wat Tamara gehaald heeft op brug in dit niveau!

Het tweede toestel balk verliep helaas niet zoals gepland. Tijdens het inturnen liet Tamara goede dingen zien, maar moest helaas met haat wedstrijdoefening de balk 2x verlaten met pirouette en boogje waardoor ze ook een eis miste.

Toen door naar vloer waar ze vastbesloten was een goede oefening neer te zetten na de mislukte balkoefening. Ze liet een goede en nette oefening zien zonder grote fouten. In de laatste training voor de wedstrijd was er besloten geen overslag-salto 1/2 draai te turnen, omdat Tamara deze afgelopen week helemaal 'kwijt' was. Hierdoor was de D-score ook een stuk lager dan de vorige wedstrijd.

Als laatste toestel sprong waar ze een prima sprong liet zien met ruimte voor verbetering.

Over 3 weken heeft Tamara haar laatste individuele kwalificatie in Duiven en dan weten we of ze zich geplaatst heeft voor de 1/2 finale NK.

Het was een druk en gek wedstrijdweekend waar de turnsters elkaar als teamgenootjes moesten missen, maar ondanks dat hebben ze toch allemaal mooie dingen laten zien!