Corona-update

coronavirus

Laatst geüpdatet - februari 2021:

Beste ouders/ verzorgers en leden,                                                

Dinsdag 23 februari 2021 was er weer een persconferentie van het kabinet. Helaas hebben ze daarin geen versoepelingen voor de binnensporten afgekondigd. Dat betekent dat we nog steeds in onzekere tijden zitten en niet weten wanneer we weer kunnen gaan sporten.

Vanuit de (leden van de) KNGU zijn er 2 petities gestart zodat we hopelijk snel weer de zaal in kunnen. Als jullie deze petitie willen ondertekenen kunnen jullie op onze Facebook en Instagram pagina’s de linkjes vinden. We hopen dat dit gaat helpen om sneller weer de lessen te kunnen gaan hervatten.

In onze vorige brief van 18 januari hebben we jullie gevraagd de vereniging te blijven steunen. We zijn heel blij dat jullie dat ook doen en de contributie doorbetalen! Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor! Zo gaat het ons SAMEN lukken om hier doorheen te komen!!

We zijn inmiddels gestart met opdrachtjes voor de gymleden en online lessen voor de selectieleden. Gelukkig gaan we richting het mooie weer en kunnen we misschien met de gym naar buiten. De komende periode kijken we wat hier de mogelijkheden voor zijn.

Nogmaals willen we aangeven wanneer je persoonlijk financieel getroffen bent door de coronacrisis en het lukt niet om de contributie te blijven betalen, contact met ons op te nemen. We gaan dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verder willen we laten weten dat we nu ook een YouTube account hebben. Hier staan filmpjes op van toen we nog in de zaal konden. Op die manier kunnen jullie nog even terugkijken naar deze mooie tijden. https://www.youtube.com/channel/UCkBm4fOPP7IcQntmOtna4vg/videos

We blijven hopen dat we snel weer de zaal in kunnen. Tot die tijd wensen we iedereen veel sterkte toe

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Kwiek